Heb je ooit al een mentale workout gedaan?

Net zoals bij spieren moet je jouw mentale weerbaarheid trainen om sterker te worden.

Boek hier een gratis intake-gesprek

“Dag Lana, 

Ik volg je al een tijdje en ik ga eerlijk zijn. Ik wil wat jij hebt. Ik wil de rust die je uitstraalt wanneer je mediteert, de passie voor je projecten en het doorzettingsvermogen om mijn dromen waar te maken, ook al weet ik nog niet wat ik wil doen in het leven. Mijn leven is de voorbije maanden echt verschrikkelijk geweest. Op mijn job gaat het niet goed, ik ben bezig met een relatiebreuk te verwerken en ik sukkel met mijn gezondheid. Ik heb al verschillende boeken gelezen en ga ook bij een therapeut, maar ik heb het gevoel dat ik blijf steken. Kan jij mij helpen?

Met vriendelijke groet, 
E.”

Zeker!” is wat ik E. heb geantwoord. En ze is niet alleen. Ik krijg wekelijks variaties van hetzelfde bericht. Je gaat door een moeilijke periode? Je wil iets meer van het leven? Je bent de mallemolen van het leven beu en wil je leven omgooien voor iets beters? Ik ben hier om jou te helpen. Om je mentaal klaar te stomen voor een leven vol intensiteit, vol joy en vol vertrouwen. 

Real talk? Ik heb gestaan waar jij nu staat. Ik had geen idee waar mijn leven naartoe ging. Ik heb jaren met mijn kop tegen de muur moeten lopen om te leren wat ik nu weet. Wanneer ik op 29-jarige leeftijd kanker kreeg, zijn mijn ogen geopend en werd plots alles duidelijk. Ik wil niet dat jij ook een levensbedreigende situatie moet meemaken om te geraken waar ik ben.

Daarom heb ik al mijn kennis, passie en joy in een Reset programma van 8 weken gestoken waarin ik je persoonlijk ga begeleiden.

Transformeer jouw mentale gezondheid en ga achter jouw dromen aan!

Aan de hand van meditatie en mindset krijg je de tools om niet gewoon de muren te slopen die je tegenhouden, maar jou de kracht te geven om gewoon door die muren heen te lopen.

We gaan jouw unieke super power naar boven laten komen.

Lana's mentale workout
zal je helpen om:

In jouw dromen te geloven

Of je nu al weet wat die droom is of niet, doet er niet toe. Durven dromen is een essentieel onderdeel van mentale gezondheid.

Uitdagingen aan te gaan

Er zullen altijd obstakels komen op je pad. Een deel van mentaal sterk te staan, is weten hoe je met die uitdagingen kan omgaan.

Jezelf vertrouwen

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de workout is vertrouwen in jezelf en in je gevoel.

Je pad te vinden

Waar wil je naartoe met je leven? Elke dag opstaan met een gevoel dat je op de juiste weg bent, geeft een gevoel van rust.

Nog vragen?

Boek een gratis en vrijblijven gesprek waarin ik al je vragen kan beantwoorden.
In het gesprek ga ik ook na of we een goede match zijn en of hoe ik jou het beste kan ondersteunen.

BOEK HIER JE GESPREK

“Ik kom steeds bij Lana buiten met een glimlach op mijn gezicht. Mijn leven ziet er volledig anders uit sinds onze sessies en ik heb stappen gezet waar ik vroeger alleen maar van durfde dromen.”

— Astrid

Wat mag je verwachten?

Wekelijkse coachingsessie

In deze sessies van een uur bespreken we het thema van de week en hoe dat in jouw leven vorm krijgt. We kijken samen naar je uitdagingen, je dromen en je dagelijkse gewoontes.

Twee gepersonaliseerde meditaties

Tijdens de sessies kijken we naar hoe meditatie jou kan ondersteunen. De gepersonaliseerde meditaties zorgen dat je tijdens dit proces tot rust kan komen en je een goede tool hebt om na het programma verder mee aan de slag te gaan.

Journaling en opdrachten

Het programma is zo opgesteld om je uit te dagen en te doen groeien op mentaal vlak. Naast de coachingsessies, zal je verschillende opdrachten krijgen om je groei te bevorderen en je te helpen om dieper te gaan.

Toegang tot mijn online cursussen

Je krijgt tot mijn online cursus "Leer mediteren in 30 dagen" en de jounaling cursus.

Hoe werkt het?

Om er zeker van te zijn dat ik een goede match ben voor jou, starten we met een kort gratis intake-gesprek om na te gaan waar je naar op zoek bent. Na het intakegesprek zullen we samen bepalen wanneer we van start kunnen gaan en wanneer de coachingsessies worden ingepland (online of in de studio). Ofwel betaal je dan onmiddellijk voor het volledige traject of je betaalt een voorschot en met een maandelijkse afbetalingen.

Prijs

Gedurende 8 weken zal ik je persoonlijk begeleiden in jouw transformatie.

  • Wekelijkse coaching-sessie van 1 uur
  • Twee gepersonaliseerde meditaties
  • Dagelijkse opdrachten en journal oefeningen
  • Toegang tot de online meditatie cursus en journal cursus (t.w.v. €158)

€997

*Prijzen zijn inclusief BTW en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Afbetalingsplan

Er is ook de optie om te betalen met een afbetalingsplan. Je betaalt €340 voorschot en dan nog tweemaal €340 aan het einde van de maand.


€340/maand

Het RESET programma

8 weken lang gaan we samen aan de slag om jouw mentale gezondheid te transformeren en te resetten.

01

Listen

In de eerste week gaan we vooral luisteren naar je gedachten en hoe je de wereld ervaart.

02

Fear

Angst ligt aan de grond van alle negativiteit in ons leven. In week 2 gaan we een fear inventory maken om stap per stap die angst te gaan omzetten.

03

Love

Hoe breng je positiviteit in je leven? Zelfs in de moeilijke momenten. In week 3 gaan we aan de slag met tools om meer positiviteit in je leven te brengen.

04

Dream

Wat is de grote droom en hoe ga je daar geraken? Bepalen wat hoe je droomleven eruit ziet, is de eerste stap om het te bereiken.

05

Judge

In week 5 gaan we nog een stapje verder en kijken we hoe jouw oordelen je hinderen en waarin ze oorsprong vinden.

06

Connect

Een diepere connectie en een sterker vertrouwen in jezelf is waar we in week 6 gaan voor gaan.

07

Grow

Uitdagingen en veranderingen zijn er om ons te doen groeien. In deze week krijg je tools om met die uitdagingen om te gaan en ze te omarmen.

08

Play

De leukste week van allemaal! Want hier is de reset compleet en kan je terug op play drukken.

Disclamer:

Wanneer je dit programma volgt, is het goed mogelijk dat je je hele leven omgooit.

Sounds good?
Okay, let’s go!

Boek vrijblijvend je gratis intake-gesprek waar je al je vragen kan stellen en we samen kijken hoe ik jou kan helpen.